Komunikasi karo Supplier? Supplier
Emily Zhou Ms. Emily Zhou
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-29830995 Email:emily@szhxw168.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Iki ditetepake ing taun 2010, setya kanggo nggawe tali kabel pancing sing ngasilake, tali ski, lengen jaran ski, band elastis, tali medis, gelung pancing adesif lan produk olahraga liyane sing gegandhengan. Eropa lan Amerika Serikat minangka target pasar utama lan produk diekspor ing omah lan ing luar negeri. Kita wis mbangun hubungan kolaborasi karo Intersport, K2, ToKo, Nodica, Swix, Coop lan merek olahraga misuwur ing Eropa lan Amérika. Kanggo ngrampungake syarat pengadaan macem-macem saka para pelanggan, kita kanthi mandhiri lan ngasilake kantong sepeda, kabeh jinis holsters gun, tas cuci, produk neoprene, lan sapiturute daya saing lan pengaruh internasional perusahaan ditambahake kanthi terus-terusan enriching produk produk perusahaan lan ngelingi layanan pelanggan.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Iki ditetepake ing taun 2010, setya kanggo nggawe tali kabel pancing sing ngasilake, tali ski, lengen jaran ski, band elastis, tali medis, gelung pancing adesif lan produk olahraga liyane sing gegandhengan. Eropa lan Amerika Serikat minangka target pasar utama lan produk diekspor ing omah lan ing luar negeri. Kita wis mbangun hubungan kolaborasi karo Intersport, K2, ToKo, Nodica, Swix, Coop lan merek olahraga misuwur ing Eropa lan Amérika. Kanggo ngrampungake syarat pengadaan macem-macem saka para pelanggan, kita kanthi mandhiri lan ngasilake kantong sepeda, kabeh jinis holsters gun, tas cuci, produk neoprene, lan sapiturute daya saing lan pengaruh internasional perusahaan ditambahake kanthi terus-terusan enriching produk produk perusahaan lan ngelingi layanan pelanggan.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki