Komunikasi karo Supplier? Supplier
Emily Zhou Ms. Emily Zhou
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
emily@szhxw168.com 86-0755-29830995
PRODUK HOT
Show More
Babagan awake dhewe
Iki ditetepake ing taun 2010, setya nindakake tali kabel pancing prodhuksi, tali ski, lengen tongkat ski, band elastis, tali medis, gelung pancing adesif lan produk olahraga liyane sing gegandhengan. Eropa lan Amerika Serikat minangka target pasar utama lan produk diekspor ing omah lan ing luar negeri. Kita wis mbangun hubungan kolaborasi karo Intersport, K2, ToKo, Nodica, Swix, Coop lan merek olahraga misuwur ing Eropa lan Amérika. Kanggo ngrampungake syarat pengadaan macem-macem saka para pelanggan, kita kanthi mandhiri lan ngasilake kantong sepeda, kabeh jinis holsters gun, tas cuci, produk neoprene, lan sapiturute daya saing lan pengaruh internasional perusahaan ditambahake kanthi terus-terusan enriching produk produk perusahaan lan ngelingi layanan pelanggan.
PRODUK BARU
Dhaptar Produk sing gegandhengan