Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Emily Zhou Ms. Emily Zhou
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
emily@szhxw168.com 86-0755-29830995
produk panas
Show More
Tentang Kami
Diadegkeun dina taun 2010, komitmen pikeun ngahasilkeun hubungan kabel daur pancing, tali ski, lengan gantung ski, band elastis, tali médis, gelungan pancingan pelekat sareng siri produk olahraga anu terkait. Éropa sareng Amérika Serikat janten target pasar utama sareng produk diékspor di bumi sareng luar negeri. Kami parantos ngawangun hubungan kolaborasi sareng Intersport, K2, ToKo, Nodica, Swix, Coop sareng merek olahraga anu misuwur di dunya Éropa sareng Amérika. Pikeun nyumponan sarat perolehan rupa-rupa ti nasabah, urang sacara mandiri milarian sareng ngahasilkeun kantong sapedah, sagala rupa jinis holsters gun, kantong luhung, produk neoprén, jsb sareng jasa palanggan anu lumayan.
produk anyar
Daptar Produk Patali